A választásokon nemcsak Magyarország, hanem egész európa sorsa is eldőlhet. Többek között erről is beszélt ma Kövér László, házelnök Marcaliban egy lakossági fórumon.

A sajtótájékoztatón elhangzott: csak az elmúlt 4 évben 28%-al érnek többet a magyar fizetések, a családi adókedvezménynek köszönhetően pedig a magyar családok 40%-al többet visznek haza mint korábban.

null

Emellett kitért arra is, hogy most Magyarországnak szüksége van a választópolgárokra, hiszen alig több mint 3 hét múlva az ország sorsáról döntünk.

A házelnök kiemelte: ha a Soros György által finanszírozott ellenzéki pártok koalíciója nyeri az idei választásokat, akkor az eddig elért eredmények, a nyugdíjprémium, a családi otthonteremtési kedvezmény vagy a rezsicsökkentés éppúgy veszélybe kerül, mint hazánk, ahova több ezer illegális bevándorlót akarnak betelepíteni.

- Magyarország pozíciója erősödik, tekintélye jóval nagyobb mint 8 évvel ezelőtt. Gyarapszanak szövetségeseink, fordult a szél. Mi talpon maradunk. Ha a választásokon Magyarország elesik, akkor ez a visszályára fordul, elveszik Magyarország, ezzel pedig elveszik egész Európa - mondta Kövér László.

Címkék: kövér, marcali, lászló, politika