Suchman Tamást mentőhelikopterrel szállították november végén a Kaposi Mór Oktató Kórházba.  A politikust stroke gyanújával kezelték a kaposvári kórház intenzív osztályán.

Suchman Tamás állapotáról családja határozott kérésére a korházban nem adhattak felvilágosítást, azonban a Kapospont megtudta,állapota  folyamatosan javult  és ezért csütörtötkön már elhagyhatta a kórházat is. A hozzátartozóin, barátain kívü mások nem látogathatták meg, hogy ne zavarják felépülésében, és a sajtónak sem kívánt beszélni arról, mi vezetett a rosszulétéhez.  Barátai és ismerősei aggódva érdeklődtek egymástól arról, hogy mi történt az életerős képviselővel, és minden órában várták a híreket. Mára minden érte aggódó ismerőse megnyugodhatott ,és barátaitól úgy tudjuk, a politikus hosszabb pihenőt tervez. Azt,  hogy mi vezethetett a súlyos kimerüléshez, nem tudni, de a politikus társai szerint az bizonyos, hogy a nagy teherbírású, folyton utazó politikus, nem tudott elég időt szánni a pihenésre, és a regenerálódásra, és a cigarettázásról sem mondott le. Mivel a dohányzást kényszerűségből fel kelett függeszteni a korházban, most úgy tűnik, talán az egészségére vigyázva, végleg megválik a káros szenvedélyétől.

Suchman othon1

Amikor a pártja tavasszal vereséget szenvedett, azt tervezte, pár hónap pihenés után a gazdasági szférában folytatja az életét. Azt nyilatkozta újságírók kérdésére a Horn-kormány egykori minisztere: ezzel nagy nyomás alól szabadult fel, mert több ideje marad a kikapcsolódásra és családtagjaira.

Címkék: politika