Vallják, hogy amilyen a környezet, olyan a közérzet, és a városban arányosabbb fejlesztésekre van szükség. Elmondták: 16 éve indulnak az önkormányzati választásokon és hasznosítanák eddigi tapasztalataikat.

- A civilek ott voltak a pályán, ott voltak a közgyűlésben, az előjelek alapján most is bízunk abban, hog sikerül és utána minden olyan értéket szeretnénk támogatni, minden olyan együttműködés, amely a város fejődését szogálja, a környezet alakítását, a lakókörzetünk szebb étételét, mert a jobb körneyzet az jobb közérzetet is eredményez - mondta Dr. Spiegl József a Kaposvári Somogyért Egyesület elnöke.

A szervezet mind a 12 körzetben állít jelöltet. Szmolka János, Gulyás Sándor, dr. Spiegel József, Forró Zoltán, Rákóczi János, dr. Gyenesei Istvánné, Csontos Szabolcs, Tapolczai József, Bogdán Attila, Karsai Jószefné, dr. Kisgyura Attila és Sebők József a képviselőjelöltek.

A polgármesteri posztért nem indulnak, de elmondták: bármelyik jelöltet választják meg, mindegyiket segíteni fogják építő munkájában, ha ésszerűen használja fel a pénzforrásokat.

Címkék: Spiegl József, Somogyért Egyesület, Somogy, politika, Kaposvár