fidesz

Szita Károly szerda délután elmondta: képviselőik eddig elvégzett munkáját a kaposváriak szolgálata és a város építése jellemezte, ezért a 12 körzetből 11-ben olyan emberek indulnak, akik több ciklus óta szolgálják a kaposváriakat.

A választási rendszer átalakítása miatt néggyel csökkent az egyéni körzetek száma Kaposváron, így a korábbi 16-tal szemben idén már csak 12 képviselőjelöltet állíthatnak a pártok.

Szita Károly köszönetet mondott azoknak a képviselőknek - Vajda Imréné, Kovács József, Tóth István, Giber Vilmos, Somogyvári Lajos -, akik nem indulnak a 2010-es választásokon. Ők más formában segítik ezentúl az itt élőket.

- A kaposváriak szolgálata, az itt élők problémáinak megoldása, a város építése határozta meg az eddig elvégzett munkánkat. Számunkra Kaposvár és a kaposváriak a legfontosabbak, ők határozzák meg a képviselői tevékenységünket, s ezért kérjük a kaposváriak bizalmát a következő négy évre is - fogalmazott a polgármester.

A jelöltállításhoz szükséges ajánlószelvényeket augusztus 16-tól postázzák, ezt követően kopogtatnak majd a Fidesz-KDNP kaposvári jelöltjei is.

A Fidesz-KDNP jelöltjei:

Dr. Heintz Tamás képviselő, 1. sz. választókerület
Torma János képviselő, 2. sz. választókerület
Mihalecz András képviselő, 3. sz. választókerület
Dr. Csató László képviselő, 4. sz. választókerület
Dr. Szép Tamás képviselő, 5. sz. választókerület
Borhi Zsombor képviselő, 6. sz. választókerület
Csutor Ferenc képviselő, 7. sz. választókerület
Oláh Lajosné képviselő, 8. sz. választókerület
Dér Tamás képviselő, 9. sz. választókerület
Czimmermanné Németh Andrea képviselőjelölt, 10. sz. választókerület
Gelencsér Ferencné képviselő, 11. sz. választókerület
Juhász Tibor képviselő, 12. sz. választókerület

Címkék: önkormányzati választás, Fidesz, Szita Károly, politika