Ugyancsak egyhangúlag támogatta Kárpáti László jelölését a Jobb Közéleti Kör, az Erdélyi Kör, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének Nagyatádi Szervezete, és az 56-os Szövetség Nagyatádi Szervezete.

Kárpáti László, Fidesz, Nagyatád

A 44 éves vendéglátóipari középfokú és idegenforgalmi felsőfokú végzettségű Kárpáti László a gyékényesi Posseidon Panzió vezetője, emellett pénzügyi területen is ténykedik. 1998-tól a Somogy Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakmai vizsgabizottsági tagja, pincér-szakács szakmában, SKIK védnöki tábla vendéglátás szakértő, 2000-től szintvizsga vizsgabizottsági elnök, 2002-től a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség tagja, Szakács-mestervizsga bizottsági tag, Vendéglátó technikus vizsgabizottsági tag, 2009-től Idegenforgalmi technikus vizsgabizottsági tag.

Idegenforgalmi és vendéglátóipari szakmai tapasztalatait a HM Kaszó Erdőgazdaság Rt., Üdültetési osztályvezetőjeként, Klub Kaszó Kft. ügyvezető igazgatójaként, a Mega Logistic Rt. Kaposvár, kaszói Vadászház-szálloda igazgatójaként, illetve a Lábod- MAVAD Rt. Lábod, Gasztronómiai és idegenforgalmi menedzsereként szerezte.

Kárpáti László Nagyatádon él gimnáziumi tanárnő párjával, két gyermeket nevelnek.

Címkék: politika