szdszmdf

Mindez azt jelenti, hogy az MDF" által, 3 választókerületben indulásra kért / 2.) vk., 4.) vk., 6.) vk. / liberális jelölteket az SZDSZ Somogy megyei szervezete nem delegálja a közös induiás érdekében.

Az SZDSZ Somogy megyei szervezete által támasztott feltétel az volt, hogy az SZDSZ és az MDF Somogy megyei szervezetei kössenek olyan részletes, írásos együttműködési megállapodást (szerződést), amely részletesen, normatív módon, egységes szerkezetben szabályozza a köztük lévő együttműködést. Ez a feltétel a közösen elfogadott írásos záródokumentum hiányában nem teljesült.

Mivel a somogyi íiberáiísok által támasztott feltétéi teljesülése a kitűzött határnapig (2010. február 3.) ily módon nem valósult meg, az SZDSZ Somogy megyei szervezete a tárgyalásokat a mai napon megszakította, és nem köt országgyűlési választási megállapodást az MDF Somogy megyei szervezetével

Kaposvár, 2010, február 03.

Pintér Lóránd

Elnök

SZDSZ Somogy megyei választmánya

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

A Magyar Demokrata Fórum Somogy Megyei Választmányának döntése alapján a Somogy Megyei Szabad Demokraták Szövetségével nem jött létre választási megállapodás.

 

A 2010-es Országgyűlési választásokon a Magyar Demokrata Fórum Somogy megyében önállóan kíván képviselőjelölteket indít mind a hat választókörzetben.

A párt megyei vezetősége hétvégén nevezi meg a jelöltek névsorát.

 

Barátsággal:

Mészáros Ákos sk

MDF megyei elnök

Kaposvár, 2010. február 02.

Hitelesítette:

Szilágyi Annamária

megyei szervező

Címkék: SZDSZ, MDF, Választás 2010, politika