Gelencsér Attila

Én ezen változtatni szeretnék: visszaadni az embereknek a reményt, ami Somogy megye és a lakóhelyünk felvirágoztatásához nélkülözhetetlen kezdte sajtótájékoztatóját Gelencsér Attila Somogy megye 02 számú választókerületének képviselőjelöltje.

A Fideszes politikus szerint ez úgy képzelhető el, ha mindenkit megkérdeznek, meghallgatnak, ha mindenkinek lehetőséget biztosítanak, hogy megszólaljon, ha az emberek megkapják a lehetőséget, hogy elmondhassák a véleményüket.

Ahhoz, hogy megalapozottan, felelősen dönthessünk, szükség van az emberek véleményére, mondta Gelencsér Attila, majd hozzátette: decemberben a képviselőjelölté választását követő bemutatkozáson azt ígérte, hogy mindenkihez el fog jutni. Éppen ezért, a folyamat egy részeként, még ezen a héten az általa képviselendő településeken minden családhoz, minden polgárához eljuttat egy kérdőívet, melyben a lakóhelyére, a megyénkre vonatkozó kérdéseken túl, helyet biztosít, hogy részletesen leírhassa, elmondhassa a véleményét!

Gelencsér Attila fontosnak tartja, hogy az eddigi politikai gyakorlatot új szemléletmód váltsa fel, hiszen képviselőként megválasztása esetén a folyamatos kapcsolat és párbeszéd fenntartására törekszik, mert saját sorsunkat nekünk együtt, egy új egyezség keretében kell megterveznünk.

Kérem, hogy a hamarosan postaládájába érkező kérdőívet, ha ideje engedi, töltse ki és az ingyenesen feladható válaszborítékban juttassa vissza hozzám. Ha két héten belül mégsem érkezne meg a levelem Önhöz, kérem, küldjön egy e-mail, hogy mielőbb postázhassam.

A politikus hangsúlyozta: azért vállalkozott minderre, mert hisz abban: jelen és jövő, ember és ember között a kapcsolat újjászervezhető. A jelölt az összefogásban, a párbeszédben, a közös cselekvésben hisz, a Somogy Megyei Közgyűlési elnökként is mindig ezt tartotta szem előtt.

Címkék: Gelencsér Attila, politika