fidesz

Pénteken mutatták be Somogy hat körzetének egyéni képviselőjelöljeit. Listaállítás csak februárban várható.

Csak összefogással tud kilábalni az ország a válságból- mondta az egyes választókerület fideszes képviselőjelöltje, Heintz Tamás. A kettes körzet jelöltje, Gelencsér Attila szerint gyökeres változásra van szükség. A hármas körzetben Gruber Attila indul. Azt mondta: eddig is rengeteget dolgozott és további sikereket szeretne elérni az országgyűlésben. Balatonboglár térségében Móring József Attila az egyéni képviselőjelölt.

Alkotó, békés, keresztény magyar értékek érdekében szeretne tevékenykedni. A rendért, a megbízhatóságért és a biztonságért dolgozna Szászfalvi László Marcali környékéről. Karvalics Ottó pedig azt mondta: nem pozíciót, hanem szolgálatot vállal. Ő a hatos választókerület jelöltje. Juhász Tibor, a Fidesz megyei elnöke így fogalmazott:
- Mind a 176 választókerületben, így Somogy megye hat választókerületében is egyhangúan szavazták meg a jelölteket. Úgy érezzük mi is, és az előkésítésben részt vevők is, hogy a jelöltek mindegyike kellő tapasztalattal rendelkezik, kellő háttérrel rendelkezik és kellő támogatottsággal.

A fidesz abban bízik, hogy mind a hat körzet egyéni jelöltje bekerül a parlamentbe. A párt szeretne kétharmados többséggel nyerni a tavaszi orsszággyűlési választásokon.

Címkék: fidesz, politika