Az elmúlt évek sikereit követően az idei évben is pályázhatnak a kaposváriak a Virágos ház, virágos erkély pályázatra. Kaposvár hangulatát alapvetően határozzák meg a növények, a fák és a virágok. A város az idei évben is kiemelten nagy figyelmet fordított a közterületi virágágyásokra, amelyek közül több is megújult, teljesen új megjelenést kapott. A virágosítási programunkhoz évről évre csatlakoznak olyan magánszemélyek is, akik nem csupán a saját környezetüket teszik szebbé, de városunk összképét is formálják.

A 2023-as évben ismét kiírtuk a pályázatot, augusztus 4. és augusztus 11. között lehet jelezni a részvételt. Ezt követően a szakmai zsűri előre egyeztetett időpontban ellátogat a jelentkezőkhöz, így fontos, hogy minden pályázó megadja az elérhetőségeit.

Pályázni elektronikus úton e-mailben a varosuzemeltetes(kukac)kkh.hu címen, postai úton a Kaposvári Városüzemeltetési Nonprofit Kft. 7400 Kaposvár, Cseri út 16. címen, „VIRÁGOS HÁZ” megjelöléssel lehet.

A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó adatait (név, cím, telefonszám, e-mail cím), a kategória megjelölését (ház, ablak, erkély)!

Címkék: erkély, környezetszépítő, ház, virágos, olvasóink kérdezték, Kaposvár