null

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. közleménye szerint a látrányi elkerülő bővítésének előrehaladása érdekében, körforgalom építése miatt előreláthatóan 2022. november 3. és 2022. november 30. között lezárásra kerül az M7 autópálya és a 67. sz. főút csomópontjában (135-ös) lévő két csomóponti ág:

- az M7 autópálya Nagykanizsa felőli, a 67. sz. főútra vezető lehajtó ág,
- az M7 autópálya 67. sz. főútról a Budapest irányába vezető felhajtó ág.

A lezárás időtartama alatt az alábbi útvonalakon lehet megközelíteni a településeket:

A Nagykanizsa felől érkezők a 130-as jelzésű Balatonőszöd, Szólád M7 autópálya csomópontot használva érik el Kaposvárt, Balatonlellét, Balatonszemest és a környező településeket.

A Kaposvár felől érkezők szintén a 130-as jelzésű Balatonőszöd, Szólád M7 autópálya csomópont igénybe vételével tudnak Budapest irányába közlekedni.

A Budapest felől Kaposvár felé közlekedőket, valamint a Kaposvár irányából Nagykanizsa felé közlekedőket a 135-ös jelzésű M7 autópálya csomópont részleges lezárása nem érinti.

A projekt keretében a 67. sz. főút 85+300 km szelvényében épülő vadátjáró műtárgy esetében a hídgerendák beemelésére is sor kerül a lezárással érintett időszakon belül 2022. november 3. és 2022. november 11-e között. Emiatt időszakosan, rövid ideig a forgalom mindkét irányban megállításra kerül jelzőőrös forgalomirányítás mellett.

Címkék: korlátozás, bővítés, 67-es, olvasóink kérdezték