Kaposváron, a 67-es főúton a Donneri felüljáró dilatációs szerkezetét javítják a Magyar Közút Nonprofit Zrt szakemberei január 27-én, szerdán. A reggeltől várhatóan aznap délutánig tartó munkálatokat váltakozó sávzárás mellett végzik, mely a gyalogjárdákat is érinti majd.

A társaság a forgalomkorlátozással és lezárással járó útszakasz környezetében a sebességkorlátozás betartására és fokozott óvatosságra inti a közlekedőket. Továbbá arra kérnek mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a társaság weboldalán, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

A dilatáció tágulási hézagot jelent. A dilatációs szerkezet pedig a híd alakváltozásait felvenni képes, a dilatációs hézagot lefedő, forgalmi terhelést viselő szerkezet.

Címkék: tágulás, dilatáció, sávlezárás, felüljáró, híd, Donner, 67-es, forgalom, olvasóink kérdezték