December 29-én, kedden este a fedett fürdő élményelemei, a kültéri medence és a jakuzzi vár ránk, természetesen a forró termálmedencékkel és a közkedvelt szaunaszeánszokkal. Az esten az Ametiszt tánccsoport fiataljainak latintánc-bemutatója forrósítja majd a hangulatot!

A szilveszterre készülve frissüljünk fel a kiváló atmoszférájú újabb zenés éjszakai fürdőzésen: az élményfürdő, az uszoda, a termál- és a szaunarészleg kínálja szolgáltatásait. A közönséget DJ Volumen diszkója szórakoztatja kiegészítő látványelemekkel.

Lehet csúszdázni, működik a pezsgőmedence a hát- és derékmasszázzsal, az élménymedence a sodrófolyosóval, buzgárral, gejzírrel, nyakzuhanyokkal.

Ezen az estén is gazdagíthatjuk az élményt szaunaszeánszokkal. 21.30-kor mézes bőrápolás, 22.15-kor sörös felöntés, 23.00-kor pedig jeges-pezsgős frissítés szerepel a szaunaprogramokban, amelyeket igény esetén egy negyedikkel is bővítenek. Gőzkabin, finn- és infraszauna várja a vendégeket. 

Természetesen a kültéri élménymedence a 38 fokos jakuzzival és a vízi elemekkel is gondoskodik az est különlegességéről a csillagos égbolt alatt. Az éjszakai fürdőzésen az Ametiszt tánccsoport fiataljai tartanak bemutatót vérpezsdítő latin táncokból.

A Holdfény parti este 8-tól éjjel 1-ig tart (termálfürdő: 20.00-23.00 óra, élményfürdő és szaunák: 21.00-01.00 óra) december 29-én, kedden.

Címkék: éjszak, előszilveszter, szauna, Virágfürdő, olvasóink kérdezték, zene