null

A Kossuth tér ezúttal is megtelt az adventi koszorú első gyertyájának közösségi meggyújtására. A Pajtaszínházban ebben az évben is fellépők sokasága gondoskodik majd arról, hogy a lelkek is ünneplőbe öltözzenek.

Kaposvár karácsonyfáját már napokkal ezelőtt feldíszítették, áll már a fénygömb és egy újabb szelfipont is a Fő téren. A vasútállomás gőzöse is díszkivilágítást kapott, bár a fényeket az energiaválság miatt, éjszakára leoltják majd. 

A városlakókat a szokásokhoz híven Szita Károly polgármester egy mesével köszöntötte. A mai történet a szeretetről és egy hídépítő ácsról szólt.


Fotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics István
Fotó: Ivánkovics István
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: világítás, Kaposár, szeretet, dísz, gyertya, mese, rezsi, energia, advent, közösség, ünnep, kultúra