A nyár lehetőséget adott a pihenésre, ugyanakkor a társulat több meghívást is kapott, így országszerte különböző fesztiválokon találkozhattak a színházbarátok a Csiky előadásaival, (Szigligeten a Szigligeti Várudvarban, Balatonbogláron a Kultkikötőben, Tihanyban a Tihanyi Szabadtéri Játékokon, Pécsen a Pécsi Nyári Játékokon, valamint az Örgökatlan Fesztiválon, külön öröm a színház számára, hogy az Ördögkatlan Fesztiválra a Keltető Színi-tanoda saját előadását is meghívták) - tudósít a kaposvári teátrum közleménye.

A Csiky Gergely Színház 2022. augusztus 1-től új művészeti igazgatóval folytatja tovább a művészeti munkát, dr. Fülöp Péter a színház igazgatója Mészáros Tibort színész, rendezőt bízta meg ezzel a feladattal. A művészeti igazgató munkáját egy művészeti tanács segíti, amelynek állandó tagjai között szerepelnek Mészáros Tibor mellett, Mészáros Sára színművésznő, Fándly Csaba színész, rendező és delegált tagokként Nagy Viktor színész, rendező, a Kultkikötő igazgatója, valamint Szabó K. István rendező.

A színház vezetősége egyeztetve a művészeti tanáccsal az alábbi döntésre jutott a 2022/2023-as évad műsortervével kapcsolatban:

A júniusban meghirdetett évadterv annyiban módosul, hogy Az Ádám almái c. produkció a nagyszínpadon kerül bemutatásra, és a Sok hűhó a biztonság kedvéért c. produkciót viszont idén nem mutatják be. Így változás történt a nagyszínpadi bérletes előadások sorrendjében, de a nagyszínpadi bemutatók száma továbbra is változatlan. 

Ahogyan korábban már a teártrum hírt adott róla, a társulat összetételében is történt változás, hiszen 3 új tag szerződőtt a Csiky Gergely Színházhoz: Kaszás Csenge, Sepsi Melinda és Boros Bence.

fotó: Laky Lilla
fotó: Laky Lilla

FELNŐTT BÉRLETES NAGYSZÍNPADI PRODUKCIÓK:

1.    A Riviéra vadorzói – rendező: Mészáros Tibor – bemutató: 2022. szeptember 30.

2.    Bánk bán – rendező: Olt Tamás – bemutató: 2022. november 11.

3.    Ádám almái – rendező: Horváth Illés – bemutató: 2022. december 16.

4.    Revizor – rendező: Ilja Bocharnikovsz – bemutató: 2023. március 10.

5.    Oscar – rendező: Fándly Csaba – bemutató: 2023. április 28.
  
GYERMEKBÉRLET:

1.    Brémai muzsikusok – rendező: Sarkadi Kiss János – bemutató: 2022. szeptember 23. - kamara

2.    Hamupipőke – rendező: Váradi R. Szabolcs – bemutató: 2023. február 16.   - nagyszínpad
  
KAMARA BEMUTATÓ:

1.    Apa – rendező: Bereczki Csilla – bemutató: 2023. május 6.

Címkék: nagyszínpad, előadás, teátrum, kamara, Csiky, jegy, bérlet, bemutató, színház, gyermek, Kaposvár, kultúra