A kaposvári nyitóhangverseny helyszíne a Szivárvány Kultúrpalota, ahol elsőként egy kuriózumnak számító kortárs mű ősbemutatóján közösen lép fel a Savaria Szimfonikus Zenekar Kamaraegyüttese a város kórusával, október 2-án. A program része a Filharmónia országos Korunk Zenéje Fesztiváljának.

Mit kínál még a Szivárvány bérlet?

Többek között színpadra lép a 35 éve működő nemzetközi hírű Muzsikás Együttes a Bartók Béla Leánykarral, akikkel Erdélyt járhatjuk be a zene segítségével.

Játszik még az Orfeo Zenekar, a régi zene legautentikusabb magyarországi megszólaltatója, akik olyan szólistákkal lépnek majd fel, mint a historikus hegedűjáték egyik legnevesebb képviselője, Simon Standage.

A világ nagy koncerttermeinek ismert együttese az Amadinda Ütőegyüttes, akiket hazánkban az elmúlt években csak ritkán hallhatott a közönség, ezúttal „Klasszikus és Jazz” összeállításukkal ismerkedhetnek meg.

A sorozat záró rendezvényén a Budapesti Fesztiválzenekar Kamaraegyüttese, a Lanner Kvartett professzionális muzsikusai kápráztatják el Önöket!

Kedvező áron (6.400 – 9.300 Ft) vásárolhatja meg a Szivárvány bérletet a www.jegymester.hu oldalon, a kaposvári Tourinform irodában vagy a Szivárvány Kultúrpalotában.

Ne hagyja ki azt a feltöltő zenei élményt, melyet a bérlet hangversenyei ígérnek, részletekért kérjük, látogassa meg oldalunkat a www.filharmonia.hu címen!

Címkék: szivárvány, bérlet, 2014, kultúra