Enikő a Szigetvári Takarék támogatásával lép fel életében először Kaposváron, a CORSO Bevásárlóközpont és az itt  megnyíló bankfiók közös Farsangi rendezvényének keretében.

A száz százalékig magyar tulajdonú bank szemben a szektor egészére változatlanul jellemző csökkenő aktivitással növekedési stratégiájának folytatása mellett döntött: új fiókot nyit és nyit, illetve tavaly decemberben beolvadó  Balatonföldvár és Vidéke Takarékszövetkezettől megörökölt 9 fiókot.

Ennek záloga a tőkeerő - a mérlegfőösszegük évről évre növekszik, 2012. év végén átlépte a 64 milliárd Ft-ot is - , az ügyfelek bizalmát elnyerő stabil, eredményes működés, a megtermelt eredmény folyamatos és tudatos visszaforgatása.

A Takarék kiemelt céljának tekinti, hogy kiszámítható és kölcsönös érdekek mentén működő partneri kapcsolatot alakítson ki Ügyfeleivel. Náluk minden elérhető, amit egy banktól  elvárhatunk, gyakorlatilag bármely korosztály minden élethelyzetére, igényére kínálnak pénzügyi megoldásokat.

Az újonnan nyíló Kaposvári Fiók vezetőjének egy a banki és biztosítási szakmában is jártas és bizonyított munkatársat kért fel. Ő és képzett, tapasztalt kollégái a város forgalmas pontján, a Berzsenyi és Ady u. sarkán várják a környék lakosságát, vállalkozásait.

Címkék: fellép, Takarék, Szigetvéri, Enikő, Muri, közönségtalálkozó, kultúra