A Ligakupa második fordulójának mérkőzésén a 9. percben jegyezhettük fel az első helyzetet: Pál D. adta be jobb oldalról a labdát, Máté fejesét fogta a somogyiak kapusa. Az első kaposvári támadás végén, a 24. percben, Mustapha fejelt a felső lécre, három perccel később pedig Vrucina is eltalálta a kapufát. Az ellentámadás végén aztán megszerezte a vezetést a házigazda: Tóth P. fejelt a kapuba. 1-0. Egy percre rá Milas betörése után a kapus kiütötte a labdát, az érkező Tóth P.pedig a hálóba továbbított. 2-0.


A 48.percben Horváth szabálytalankodott a betörő Tóth Péterrel szemben a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt Pavicevic az égbe lőtte. A 64. percben, szép akció után Mustapha talált közelről a zalai kapuba. 2-1.


A szakadó esőben a kaposváriak kerültek fölénybe, és sokat tettek azért, hogy egyenlítsenek. A 83. percben mégis a ZTE hagyott ki ziccert: Babati futott el a bal szélen, az alapvonalról középre adta a labdát, az érkező Pavicevic pedig centikkel a kapu mellé csúsztatott. Az első félidő álmosabb tempója után a szünet után felpörögtek a csapatok, és végül a hazaiak szerezték meg a három pontot.


ZTE FC - Kaposvári Rákóczi 2-1 (2-0)
Zalaegerszeg, 200 néző. V.: Kovács J. Z.
ZTE: Jahic (Penksa, 50.) - Kocsárdi - Nánási -Budovinszky (Mavolo, 77.) - Milas - Pál D. - Kovács G. - Máté - Juhász - Tóth (Babati, 50.) - Pavicevic. Vezetőedző: Preisinger Sándor.
Kaposvár: Horváth L. – Fenyvesi, Vadas, Major (Böjte, 60.), Laczkó D. – Thian (Bőle, a szünetben) – Házi, Böröczky, Mustapha (Földes, 68.), Zmukic – Vrucina. Edző: Barna László
Gólszerzők: Tóth P. (28., 29.), illetve Mustapha (64.)

Címkék: LIgakupa, második, Zalaegerszeg, Videoton, kaposvári, kultúra