A kedvezmények bővülésével folyamatosan nő az érdeklődés a kártya iránt. Jelenleg a Galerius Fürdő, a Nagystrand, valamint a sóstói strand belépőit vásárolhatják meg féláron a kártyabirtokosok. Ezeken kívül 50%-os kedvezménnyel válthatnak jegyet a Balatoni Hajózási Zrt. siófoki pénztárában, az innen induló menetrend szerinti járatokra. Érdemes még kártyát váltani a Balatoni Regionális Történeti Kutatóintézet Könyvtár és a Kálmán Imre Emlékház rendszeres látogatóinak, mivel számukra fél áron érhető el a teljes árú éves beiratkozási díj, az alkalmi internethasználat és a emlékház belépőjegye. Ugyanilyen mértékű kedvezményt kapnak a kártyatulajdonosok a Kálmán Imre Kulturális Központ saját szervezésű előadásainak jegyáraiból, a parkolóbérletek árának pedig  80%-át engedi el az önkormányzat.

A város a 62 évet betöltött, érvényes Siófok kártyával rendelkező nyugdíjasoknak térítésmentesen biztosítja a 2011-2012-es idényben a BFC mérkőzéseire való belépést. A kedvezményrendszer részleteiről a www.siofokkartya.hu weboldalon tájékozódhatnak, ahol megtalálhatják az elfogadóhelyek listáját és lehetőség van internetes kártyaigénylésre. Azok a szolgáltatók, amelyek elfogadóhelyként csatlakoznának a kártyarendszerhez a Siófok kártya ügyfélszolgálatán, Siófok Város Polgármesteri Hivatalában jelezhetik szándékukat.

Még két hétig ingyenesen cserélhetik le régi Siófok kártyájukat a tulajdonosok. A július elsején hatályba lépett kártya-rendelet alapján szeptembertől már csak 1800 forintos kártyadíj befizetése mellett állítanak ki kedvezménykártyát a polgármesteri hivatalban. A kedvezmények bővülésével folyamatosan nő az érdeklődés a kártya iránt. Jelenleg a Galerius Fürdő, a Nagystrand, valamint a sóstói strand belépőit vásárolhatják meg féláron a kártyabirtokosok. Ezeken kívül 50%-os kedvezménnyel válthatnak jegyet a Balatoni Hajózási Zrt. siófoki pénztárában, az innen induló menetrend szerinti járatokra. Érdemes még kártyát váltani a Balatoni Regionális Történeti Kutatóintézet Könyvtár és Kálmán Imre Emlékház rendszeres látogatóinak, mivel számukra fél áron érhető el a teljes árú éves beiratkozási díj, az alkalmi internethasználat és a emlékház belépőjegye. Ugyanilyen mértékű kedvezményt kapnak a kártyatulajdonosok a Kálmán Imre Kulturális Központ saját szervezésű előadásainak jegyáraiból, a parkolóbérletek árának pedig 80%-át engedi el az önkormányzat. A város a 62 évet betöltött, érvényes Siófok kártyával rendelkező nyugdíjasoknak térítésmentesen biztosítja a 2011-2012-es idényben a BFC mérkőzéseire való belépést. A kedvezményrendszer részleteiről a www.siofokkartya.hu weboldalon tájékozódhatnak, ahol megtalálhatják az elfogadóhelyek listáját és lehetőség van internetes kártyaigénylésre. Azok a szolgáltatók, amelyek elfogadóhelyként csatlakoznának a kártyarendszerhez a Siófok kártya ügyfélszolgálatán, Siófok Város Polgármesteri Hivatalában jelezhetik szándékukat.

Címkék: két hét, kártya, kedvezmény, siófok, Balaton, kultúra