"Amikor elkezdtük ezt a programot 600 gyermeket, szüleiket és az óvodapedagógusokat hoztuk el Pécsre, hogy egy felhőtlen napot el tudjanak itt tölteni és élményekben gazdagon mehessenek haza. Ez a mi ajándékunk, hogy nagycsoportosok lettek" - mondta el a helyszínen hétfőn délelőtt Szita Károly polgármester.

"Nagyon-nagyon örülünk a lehetőségnek, hiszen ez mindenki számára egy szenzációs nap és szép emlék. Jó ezt a 3-4 évet egy ilyen közös élménnyel zárni" - tette hozzá kérdésünkre a kaposvári Nemzetőr Sori Központi Óvoda intézményvezetője, Hegedűs M. Katalin.


Kaposvári ovisok a Pécsi ÁllatkertbenKaposvári ovisok a Pécsi ÁllatkertbenKaposvári ovisok a Pécsi ÁllatkertbenKaposvári ovisok a Pécsi ÁllatkertbenKaposvári ovisok a Pécsi ÁllatkertbenKaposvári ovisok a Pécsi ÁllatkertbenKaposvári ovisok a Pécsi ÁllatkertbenKaposvári ovisok a Pécsi ÁllatkertbenKaposvári ovisok a Pécsi ÁllatkertbenKaposvári ovisok a Pécsi ÁllatkertbenKaposvári ovisok a Pécsi ÁllatkertbenKaposvári ovisok a Pécsi ÁllatkertbenKaposvári ovisok a Pécsi ÁllatkertbenKaposvári ovisok a Pécsi ÁllatkertbenKaposvári ovisok a Pécsi ÁllatkertbenKaposvári ovisok a Pécsi ÁllatkertbenKaposvári ovisok a Pécsi ÁllatkertbenKaposvári ovisok a Pécsi ÁllatkertbenKaposvári ovisok a Pécsi ÁllatkertbenKaposvári ovisok a Pécsi ÁllatkertbenKaposvári ovisok a Pécsi ÁllatkertbenKaposvári ovisok a Pécsi ÁllatkertbenKaposvári ovisok a Pécsi ÁllatkertbenKaposvári ovisok a Pécsi ÁllatkertbenKaposvári ovisok a Pécsi ÁllatkertbenKaposvári ovisok a Pécsi Állatkertben
Kaposvári ovisok a Pécsi Állatkertben
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A gyerekcsoportok ebben az évben június közepéig látogatnak el az állatkertbe. A város összesen 7, 3 millió forintot költ erre. 

Címkék: állatkert, ovis, család, kirándulás, szülő, élmény, gyermek, óvoda, közösség, Pécs, Kaposvár, kis szines