Az elmúlt két évben a koronavírus miatt nem volt a Kossuth téren közös szilveszteri buli. Az idén viszont remek programokkal várják a városlakókat és egy újdonság is szerepel a látnivalók közt.

- Az adventi ünnepkör lezárultával szerettünk volna minden Kaposvárinak kedveskedni azzal, hogy egy közös szilveszteri bulira invitáljuk őket a Kossuth térre. Az este egyik különlegessége a fényfestő produkció lesz, amely 20 órától hajnali 2-ig lesz látható. Öt projektorral fogjuk megvilágítani a belváros épületeit - mondta kérdésünkre a város alpolgármestere, Pintér Rómeó.

A Kossuth téren sztárfellépő is szórakoztatja majd az érdeklődőket.

- Az első program este 9 órakor egy helyi zenekar, a Tuner Retró Band fellépése lesz, majd Ganxsta Zolee és a Kartel szórakoztatja majd a nagyérdeműt. Éjfélkor a polgármester úr köszönti a kaposváriakat és utána éjjel egy óráig ATI + Bandi zenél majd - tette hozzá Szalay Lilla, közművelődési-igazgatóhelyettes.

A téren a karácsonyfán és az adventi koszorún kívül a fényfestés alatt kialszanak majd a fények így még látványosabbak lesznek a festett felületek.

Íme a részletes program!

null

Címkék: 2022, szilveszter, kaposvár, kis szines