"A mostani rendkívüli helyzet felértékeli a közösségeket, az összefogást erejét" - mondta a Közösség Szolgálatáért emlékérem kaposfüredi átadóján Kaposvár polgármestere. Szita Károly a településrész önkormányzati képviselőjével, Nagy Attilával köszöntötte a díjazottakat:

- Hegedűs Péter, aki több köztéri szemetest javított meg és festett le, az Orgona utca sövényeit nyírja, metszi és rendszeresen gyomtalanít.

- Hegedűs Péterné szintén rendszeresen kapálja az Orgona utcai teret, virágot ültet, takarít és ha kell, szemetet gyűjt Kaposfüred-szerte.

- Fehér Krisztina a Kankalin utcában parkosításított, virágokat és örökzöldeket is ültetett. Metszi a járdára benyúló ágakat, szemetet szed.

- Bosnyák Istvánné pedig rendszeresen kapálja az Orgna utcai teret, gyomlál és takarít.


Közösségépítő kaposfürediekKözösségépítő kaposfürediekKözösségépítő kaposfürediekKözösségépítő kaposfürediekKözösségépítő kaposfürediekKözösségépítő kaposfürediekKözösségépítő kaposfürediekKözösségépítő kaposfürediek
Közösségépítő kaposfürediek
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A Benedek Elek Tagiskola udvarán szombaton akár vaddisznóhúsos paradicsomos káposztát vagy káposztás tutyit is lehetett kóstolni. A baráti társaságok és munkahelyi csapatok mellett a Magyar Honvédség 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezrede idén is kivette a részét a finomságok elkészítéséből.

Címkék: közöss, emlékérem, káposzta, főzőverseny, szolgálat, család, Kaposfüred, Kaposvár, kis szines