Nagykorú lett idén az egyik legnépszerűbb hazai zenekar. A 18. születésnapot a STRAND Fesztiválon saját nappal ünnepli a Halott Pénz és közönsége: 18 koncert és program várja a Halott Pénz Fesztivál vendégeit augusztus 20-án Zamárdiban. Mások mellett Krúbi, a ByeAlex és a Slepp, Dzsúdló és a hiperkarma, tábortűz és kertmozi is szerepel az egész napos programban, amelynek része a Balaton legnagyobb tűzijátéka is. Az első 500 db belépő kedvezményes áron váltható.

Az augusztus 20-i line-upot a zenekar tagjai személyesen állították össze: 18 koncert és program várja a fesztiválozókat Zamárdiban, az ünnepnapot pedig egy Halott Pénz koncert zárja

„Az idei év fontos a zenekar életében. Pár napja volt az Aréna koncertünk, indulnak a fesztiválok. Még nem volt példa arra, hogy mi magunk állíthattuk össze a fesztivál programját. A 18. születésnapi Halott Pénz Fesztiválra, augusztus 20-ára 18 olyan zenekart és előadót hívtunk meg, akiket nagyon szeretünk és közülük sokakkal korábban már dolgoztunk is együtt. A STRAND három színpadán egymást váltják majd a vendégelőadók, estére pedig egy fergeteges koncerttel készülünk, sok vendéggel. Ezzel persze nincs vége a napnak, hiszen többen még az éjszakai órákban is csatlakoznak a születésnapi showhoz és koncertekhez.” – mondta el Marsalkó Dávid.

A Halott Pénz Fesztivál születésnapi, 24 órás buliján a STRAND-on Beton.Hofi mellett a Blahalouisiana, a ByeAlex és a Slepp, Dzsúdló, a hiperkarma, a Hősök, az Irie Maffia, Krúbi, a Mary Popkids, Ohnody és a Supernem is koncertet ad, de születésnapi parti is várja a közönséget Dedmani, Venom, Columbo, Andro, Izil és Monkeyneck vezetésével.

null

A megunhatatlan Tábortűz helyszín házigazdája idén is Járai Márk, akinek meghívott vendégei az éjszakai órákban lépnek fel, de a hét során vele is találkozhatunk majd a Tábortűz előadójaként. Különleges módon a Filmio Kertmoziban pedig ugyancsak a Halott Pénz szervezi a programot.

„Sokszoros ünnep az idei. Örülünk, hogy két év kihagyás után végre egy olyan STRAND fesztiválra készülhetünk, amit régóta vár a közönség és a fellépőink. Augusztus 20-a alkalmából a Balaton legnagyobb tűzijátékát tervezzük Zamárdiban, de a Halott Pénz születésnapi show-ja megkoronázza a fesztivál programját” – mondta el Lobenwein Norbert, a VOLT Produkció vezetője.

A Halott Pénz Fesztivál, vagyis az augusztus 20-i line-up mellett mostantól publikus a STRAND három fő helyszínének programja. A MOL-Petőfi Rádió Nagyszínpadon, a Food Panda Színpadon és a Telekom Kraft Színpadon négy nap alatt közel 80 zenekar és DJ szerepel, közöttük Sean Paul, Parov Stelar, a Clean Bandit, Tom Walker, augusztus 20-án pedig Alvaro Soler, a Kungs és Sam Feldt is koncertet ad.

A Halott Pénz Fesztivál napjára az első 500 db napijegy kedvezményes vásárolható meg. A bérletek április 20-ig válthatók kedvezménnyel.

Címkék: halott pénz, strand fesztivál, zamárdi, kis szines