A gólyalábazást is sokan kipróbálták és a népi játékok is nagy sikert arattak a gyerekek körében augusztus 20-án délután a Városligetben. Sok család a sportvetélkedő miatt érkezett, ahol számos ügyességi feladatot kellett teljesíteniük a próbázóknak.


Életképek a Városligetből 2021. augusztus 20-án délutánÉletképek a Városligetből 2021. augusztus 20-án délutánÉletképek a Városligetből 2021. augusztus 20-án délutánÉletképek a Városligetből 2021. augusztus 20-án délutánÉletképek a Városligetből 2021. augusztus 20-án délutánÉletképek a Városligetből 2021. augusztus 20-án délutánÉletképek a Városligetből 2021. augusztus 20-án délután
Életképek a Városligetből 2021. augusztus 20-án délután
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Sokan már kora délután kijöttek a kaposvári Városligetbe, ahol minden korosztály megtalálhatta a számítását. A színpadon is egymást váltották a fellépők délután, este pedig a Somogy Táncegyüttes műsora és a tűzijáték zárja majd a programsorozatot.

A tűzijáték iden új látványelemeket is tartalmaz, hiszen a vízről is indítanak majd bombákat. A legtöbb petárda a városligeti tó szigetéről lesz kilőve. A látványosságra már két napja készülnek a szervezők - tudtuk meg a helyszínen Szalay Lillától, az Együd Árpád Kulturláis Központ igazgatójától.

Címkék: Augusztus 20, programok, Városliget, kis szines