Dr. Pintér Sándor, belügyminiszter 10 év szolgálati viszony után több somogyi tűzoltónak adományozott szolgálati jelet. A mai napon szolgálatot teljesítő kaposvári és a barcsi tűzoltóknak személyesen adta át az elismerést a megyei katasztrófavédelmi igazgató.

Júniusban volt tíz éve, hogy tűzoltóként teljesít szolgálatot a kaposvári Schultheisz Dezső tűzoltó törzsőrmester, a siófoki Bella Péter Gábor, Szalai Jenő, Parrag Gábor és Karély Kornél tűzoltó főtörzsőrmesterek.

2008. július elsején pedig huszonhat somogyi tűzoltó szerelt fel: a barcsi Bíró Győző, Hegyi Attila, Kovács Gábor főtörzsőrmesterek, Vidák Balázs tűzoltó őrnagy és Virth Gábor tűzoltó törzsőrmester, akiknek ma személyesen is megköszönte az elmúlt tíz év áldozatos tevékenységét a megyei katasztrófavédelmi igazgató.



A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Ugyanúgy, ahogy a kaposvári Kakas Roland és Farkas Bálint törzsőrmestereknek, valamint a megyei tevékenységirányítási központ két ügyeletesének, Endrédi Ádám és Kőszegi Bálint tűzoltó zászlósoknak is átadta a szolgálati jeleket a tábornok.

Tíz éve szolgál tűzoltóként a kaposvári Varga Csaba, Torma Szabolcs, Csonka Dániel, Horváth Attila és Rakita Ernő tűzoltó törzsőrmesterek, Sztvorecz Pál Attila tűzoltó százados, Máté János, Lévai Szabolcs és Godina Péter tűzoltó zászlósok; a marcali Péter Gábor, Váradi Viktor, Beke Dávid tűzoltó törzsőrmesterek, a nagyatádi Nikolausz Péter tűzoltó zászlós, Bognár Péter tűzoltó százados; továbbá a tevékenység irányítási központ ügyeletesei: Uri Balázs tűzoltó főtörzsőrmester, Hidasi László és Hardi Attila tűzoltó zászlósok

Címkék: szolgálati viszony, 10 év, katasztrófavédelem, kis szines