A szervezők közlése szerint premier előtt debütál a Filmalap támogatásával készült Budapest Noir, amelyet Kondor Vilmos regénye alapján készített Gárdos Éva.

A rendezővel és a film szereplőivel, Kolovratnik Krisztiánnal, Tenki Rékával, Dobó Katával Székesfehérváron, Veszprémben, Nyíregyházán, Zalaegerszegen, Győrben, Sopronban és Budapesten a Cinema City Allee-ban találkozhatnak a nézők.

Budapest Noir - előzetes #1

Íme az első nagy költségvetésű magyar filmnoir, a Budapest Noir első előzetese! Hazai bemutató: 2017. november 2. #IGNHungary a világhálón: * Weboldal: http://hu.ign.com/ * Facebook: https://www.facebook.com/IGNHungary * Twitter: https://twitter.com/ignhungary * Instagram: https://www.instagram.com/ign_hungary/

Izlandi horrortól a francia vígjátékig több európai film is premier előtt debütál a filmünnepen, így az Emlékszem rád, az Eszeveszett esküvő és a Madame című film is, amelyben Toni Collette, Harvey Keitel és Rossy de Palma játsszák a főszerepeket.

Madame - magyar szinkronos előzetes #1 ⑫

Madame magyar szinkronos előzetes / Madame HunDub Trailer A filmről bővebben itt ☞ https://goo.gl/X8akQP Poharak topperrel és popcorn vödrök a MoziShopnál itt ☞ https://www.mozishop.hu Országos moziműsor itt ☞ https://goo.gl/X8akQP Mozi Mánia - Magyarország legnépszerűbb előzetes csatornája Friss infók a filmekről ➤ http://www.mozimaniaapp.hu Megtalálsz minket a Facebookon ➤ http://bit.ly/mozi-mania-facebook Megtalálsz minket a Twitteren ➤ http://goo.gl/wJkHHd Megtalálsz minket a Google+-on ➤ Mozi Mánia Mozi Mánia TV ➤ https://goo.gl/yG8jhw Szinkronos előzetesek ➤ https://goo.gl/duvRY9 Feliratos előzetesek ➤ https://goo.gl/5xXhp2 Legújabb előzetesek ➤ https://goo.gl/pMbS43 TV-sorozat előzetesek ➤ https://goo.gl/kTZ9cy #előzetes #trailer #mozi #film #movie #follow #like #mozimaniaapp FPortál - A moziportál http://www.fportal.hu | Íme a Madame előzetes

Vetítik a George Clooney által rendezett Suburbicon című, a Coen testvérek forgatókönyvéből készült filmet is Matt Demon, Julianne Moore és Oscar Isaac főszereplésével. A filmről szóló beszélgetését Réz András vezeti október 26-án a Cinema City Arénában.

Szintén a filmünnep alatt debütál Daniel Radcliff új filmje, a megtörtént esemény alapján készült Dzsungel és Francois Ozon új munkája, a Dupla szerető, valamint a Fűrész című horror legújabb része is.

Fűrész - Újra játékban - Szinkronos előzetes (18E)

Fűrész - Újra játékban/Jigsaw - Bemutató dátuma: 2017. október 26. Tíz év telt el a hírhedt sorozatgyilkos, John Kramer (Tobin Bell) halála óta. A módszeres kegyetlenségéről elhíresült Fűrész azonban újra rettegésben tartja a város lakóit: sorra bukkannak fel a megkínzott holttestek, és minden jel arra mutat, hogy nem csupán egy "örököse", hanem maga a szadista játékmester áll az esetek hátterében.

A közönségtalálkozókon Pásztor Annával is találkozhatnak a nézők, aki az Álmatlan - Anna and the Barbies koncertfilmről mesél. Október 27-én az Aurora Borealis - Északi fény című alkotásról Törőcsik Franciskától kérdezhetnek az érdeklődők a Cinema City Arénában, Tóth Ildikó pedig a székesfehérvári mozi vendége lesz ugyanezen a napon.

Címkék: filmünnep, cinema city, mozi, kis szines