Az immár ötödik alkalommal meghirdetett Vénusz Lángos Voks versenyen a balatoni különdíj esetében úgy tűnik, hogy a Tihanyi Piac Lángossütői szó szerint letaszíthatatlanok a trónról. Ebben az évben ugyanis megújult néven, de változatlan lelkesedéssel győzedelmeskedtek és hódították meg ismét a lángosrajongók szívét.

Ezzel immár az egymást követő harmadik évben érdemelték ki a „Vénusz kedvenc balatoni lángosozója” címet, mely mellé 500 liter minőségi napraforgó-étolaj nyeremény társul.

null

„Véleményem szerint, ami miatt a legtöbben szeretnek bennünket, az a lángosunk tésztája, melyet sikerült úgy kikísérleteznem, hogy az nem szívja magát tele olajjal. A kínálatunkat tekintve a klasszikus ízek mellett évek óta rendkívül népszerűek a juhtúróval és csülökkel töltött lángosaink, ami miatt sokan akár a másik partról is átjönnek, hogy megkóstolják. Mindezt természetesen igyekszünk évről évre változatlan, magas minőségben nyújtani vendégeinknek”nyilatkozta a különdíjas, Sárközi Ágnes.

A győztes lángosozót három Somogy megyei étterem követi a balatoni rangsorban. A második helyen a balatonmáriafürdői Gyufa Büfé végzett, mögötte pedig a siófoki Széplaki Lángos-Büfé, valamint a balatonfenyvesi Csúcslángosda Fenyves végzett.

Címkék: rangsor, lángos, balaton, kis szines