A fennállásának 25. évfordulóját ünneplő Irigy Hónaljmirigy együttes No roxa áj paródiája kibérelte az első helyet, de szorosan ott volt mögötte a Wellhelo Rakpart című slágerének vicces feldolgozása Pamkutya előadásában. Zsanett nem volt ott a szökőkútnál, de a sokaknak ismerős videó végül odafért a dobogó legalsó fokára.

Ami a zenéket illeti: a Lean On vagy éppen a See You Again című dalok közül az egyik már biztosan a könyökén jön ki az embereknek, ugyanis szinte megállás nélkül játszották a rádiók az elmúlt hónapokban. Így nem is csoda, hogy ott vannak az első két helyen.

A nemzetközi sztárok mellett is dobogós helyre került Pixa és Kis Grófó Bulibáró című slágere, de felkerült a legnépszerűbb tíz videó közé a Wellhello együttes és Majka és Pápai Joci közös dala is.

A világot eközben olyan YouTube videók tartották lázban, mint egy gyerek tánccsapat profi videója, a “Szerelem nem címkézhető” című kampány videója, a népszerű Slow Mo Guys meglepő lassított képsorai, ahogy egy vízzel töltött, emberméretű lufi kipukkan, miközben egy férfi van a lufiban, vagy éppen a doveri rendőrség videója az autóban éneklő kollégájukról.

Címkék: rewind, legnézettebb, videók, youtube, 2015, magyarország, kis szines