A táborozó gyermekek megismerkedhettek a tűzoltó gépjárműfecskendővel, illetve annak felszereléseivel. A diákoknak a hőség sem szegte kedvüket és felpróbálták a tűzoltók védőfelszereléseit, a csizmától egészesen a sisakig. Mindezek mellett számos játékos feladat során bővíthették gyakorlati és elméleti ismereteiket a tűz megelőzésének jelentőségével, módszereivel, illetve a tűzoltók munkájával kapcsolatosan.


Fotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: Katasztrófavédelem
Fotó: Katasztrófavédelem
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A Duna-Tisza közének húsz településéről érkező gyerekek a vízparton tartózkodás szabályait és a balatoni viharjelzés működését is megismerték a marcali hivatásos tűzoltók révén. A gyerekek játékos formában elsajátították a tűzgyújtás szabályait és megértették a tűzgyújtási tilalom jelentőségét. A fiatalok figyelmét a tűzoltók ráirányították azokra a veszélyekre is, amelyek otthonukban leselkednek rájuk.

Címkék: tábor, tűzoltóság, gyerekek, munka, kis szines