A jegyszedők helyét a Filmünnep alatt egy időre ismert magyar színészek, zenészek és televíziós személyiségek veszik át, a nézők a négy nap alatt több mint ötven hírességgel találkozhatnak.

A filmünnep ideje alatt a mozirajongók kedvezményes áron, 710 és 910 forintért nézhetik meg a műsoron tartott és a legújabb filmeket. Ebben az évben október 9-én három produkció debütál a vásznakon, ötöt pedig premier előtt láthat a közönség, köztük a Gibraltárt, a Doboztrollokat, a Babysittinget és az eddig csak a miskolcu CineFesten bemutatott VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című magyar filmet.

null

A cég forgalmazásában két előadásban lesz látható Andrei Gruzsniczki fekete-fehér filmje, amely az 1980-as évek Romániáját és annak titkosszolgálatát, a Secrutitatét mutatja be. A One Direction Where We Are világkörüli turnéjának milánói koncertfelvételét október 11-én és 12-én tekinthetik meg a rajongók a hálózat összes vidéki és négy budapesti mozijában.

Kaposváron közönségtalálkozóval várják az érdeklődőket, a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című film, szombati vetítése után lehet kötetlenül beszélgetni Takács Katalinnal és Kovács Zsolttal a film szereplőivel.

Címkék: city, cinema, filmünnep, kis szines