balaton


Több mint 150-en érkeznek a hétvégére az egyik balatoni szállodába. Programjaikat elsősorban az őszi szünethez igazították.

- Különböző programokkal várjuk a gyerekes családokat. Napi szinten kézműves kuckóval, népi játszótérrel, illetve esténként minidiszkóval szórakoztatjuk a gyerekes családokat - Tóth Eszter, idegenforgalmi munkatárs, Hotel Residence Siófok

A legtöbben péntek délután foglalták el szállásukat, majdnem mindenki belföldi vendég. Voltak akik a szállodai szoba helyett a napfürdőzést választották, sétáltak a parton vagy hajókáztak a Balatonon.

- Kihasználtuk, hogy járnak a személyhajók, még ilyen sokáig ebben a szép időben. Nagyon szép volt most a víz, ritkán van az embernek alkalma ilyen késő ősszel ilyen nyugodt vizen hajókázni, teljesen más mint nyáron - Matluka Ágoston.

A vénasszonyok nyara a kerékpárosokat is a szabadba csábította.

- Örülünk ennek a jó időnek, az októberi jó időnek. Kihasználjuk az alkalmat és rengeteget fogunk túrázni, biciklizni - Brézs Gyuláné.

bob


Gyerekektől volt hangos ma délután a balatonboglári kalandpark, a jó időt ők is kihasználták. Több mint ötven gyerek érkezett ma ebbe a kalandparkba. Láthatóan élvezték a falmászást, a kötélpályát, az íjászkodást és a bobozást is.

- Ez azért jó nekik, mert kint vannak a természetben, jó levegőn, friss levegőn vannak, és tényleg úgy gondolom, hogy a hosszú tél előtt egy igazi jó kikapcsolódási lehetőség lehet még - Csiszár Szilárd, tulajdonos, Balatonboglári Kaland- és Szabadidőpark

A kalandpark a hétvégén is nagy tömegre számít, már több csoport bejelentkezett hozzájuk.

Nézze meg helyszíni riportunkat:

Címkék: bob, pálya, 2013, balaton, ősz, kis szines