virágfürdő

A kánikulában tömegek keresik fel a somogyi megyeszékhely strandját. A külföldi vendégek mellett sokan érkeznek a szomszédos megyékből is. Tavaly 108 ezer vendéget regisztráltak.

A 4400 négyzetméteres vízfelülettel rendelkező Virágfürdőben 17 féle élmény- és látványelem várja a fürdőzőket: többek között hátfal befúvók, nyakzuhany, vízköpők, buzgárok, gejzírek, kamikaze és családi csúszda, barlangcsúszda, vízfüggöny, vízgombák és sodrófolyosó. A gyerekeknek valódi paradicsom az óriási, parkosított terület, emellett játszótér és napfénytől védett pancsoló medence szolgálja kényelmüket. A belépés a 6 éves korig ingyenes. Az idei nyár újdonsága, hogy úgynevezett animátorok is foglalkoznak a gyerekekkel, ingyenesen vehet igénybe a trambulin és új strandröplabda pálya várja a sportolni vágyókat.

virágfürdő


A növekvő vendéglétszám oka emellett az is, hogy a fürdő alacsonyan tartotta árait: a teljes áru belépő 2000, míg a délutáni kedvezményes jegy 1500 forint, s ez utóbbi már 15 órától igénybe vehető. Azok, akik rendelkeznek Kaposvár Kártyával, további 20%-kal csökkenthetik a belépő árát. Ingyenes a napozóágy és csúszda használata és a parkolásért sem kell fizetni. Ez a hazai fürdőket megvizsgálva szinte kivételes gyakorlatnak számít.

virágfürdő

Címkék: látogató, élmény, belépő, Virágfürdő, olcsó, népszerű, strand, kis szines