Az ezüstérmet végül az egész szezonban kiegyensúlyozottan szereplő Mázli Faktor csapata szerezte meg.

Kaposváron a harmadosztályú kispályás labdarúgó-bajnokságban is láthatók színvonalas és jó iramú mérkőzések. Ilyen volt a Buderus Kupa második helyére hajtó Mázli Faktor Csemege TMG elleni találkozója is.

- Reméljük, hogy be tudjuk húzni ezt a meccset is, mert ha megnyernénk, akkor a második hely már biztos. Bajnokság az sokkal erősebb volt, mint a tavalyi, nagyon jó csapatok vannak és hát ha összejön, akkor a feljutást megpróbálnánk - mondta a Mázli Faktor játékosa, Makarész Ferenc.

A kaposvári Táncsics gimnázium diákjaira épülő Csemege TMG az ősszel 6-5-re kapott ki a Mázli Faktortól. Ujlakiék ezúttal szerettek volna visszavágni ellenfelüknek.

- Nagyon remélem, hogy győzni tudunk, mert a dobogóért harcolunk. Ősszel nem sikerült úgy, ahogy szerettük volna - mondta a Csemege TMG játékosa, Ujlaki Áron.

A mérkőzésen a Mázli Faktornak jött ki jobban a lépés. Simon Attiláék 6-1-es győzelmet arattak és ezzel bebiztosították második helyüket a tabellán. A 14 csapatos bajnokság aranyérmét a Kórház gárdája szerezte meg, míg a bronznak a Kolibri Presszó örülhetett. A Csemege TMG együttese az előkelő negyedik helyen zárta a pontvadászatot.


Címkék: labda, rúgás, megye, foci, sport, kis szines