"Megtalállak még" Ezzel az egykori TNT nótával lépett a színpadra péntek este Weisz Viktor. Somló Tamás versenyzőjének dalválasztásán talán a tetovált Magna Cum Laude frontember, Mező Misi lepődött meg a legjobban, aki szerint, ha a somogymeggyesi fiatalember nem vigyáz, még a végén, tinisztár lesz. Caramel szerint viszont inkább unalmas volt a produkció.

A marcali swing énekes, Gájer Bálint előadása után Mező Mihály állva értékelt, Caramel pedig arról biztosította a fiatal tehetséget, hogy emberileg és zeneileg is büszke rá.

Az egyéni produkciókat a párbajok követték. A csapattársak egymással mérkőztek meg: Berkes Olivér - Gájer Bálinttal, Husnullina Regina - Weisz Viktorral. Schwartz Dávid - Nádor Dáviddal, Veres Mónika pedig Pál Dáviddal.

Végül a mesterek és a nézők szavazatai alapján Gájer Bálint, Nádor Dávid, Pál Dénes és Weisz Viktor jutottak a végső fináléba.

Weisz Viktor meneteléséről - videókkal - a KaposPont is tudósított; például itt. A verseny hivatalos weboldalát, pedig ide kattintva éri el.

Címkék: Weisz, The Voce, Tv2, somogyi, tehetség, döntő, kis szines