Augusztus 31-én főként a gyerekekre és a családokra gondoltak a szervezők: 16 órakor a Somogy Táncegyüttes előadása nyitotta meg a rendezvényt. Őket a Roxínház, majd az Iszkiri együttes követte. 19 órakor az Acoustic Kelta zenélt a színpadon, 20 órakor Dolhai Attila és Janza Kata énekelt majd a Csiky Gergely Színház művészei adtak műsort. A napot a Senior zenekar zárta fergeteges utcabállal.

Nézze meg a videót!

 

Szeptember 1-jén a Roppantós Táncegyüttes után a Megarox, a Vaskarika együttes majd a Rock Szín Kör lép színpadra. A Strawberry Jam Band-et pedig a fiatalok körében egyre népszerűbb Zaporozsec együttes követi 19 órakor. Demjén Ferenc este 8 órakor kezd, 21.30-tól a ma is tömegeket vonzó Bikini ad koncertet.

Aki megéhezne, az kaposvári és somogyi termelők termékeiből válogathat: lesz kaposvári sajt és sonka, helyben sült lepény, zselici méz és péksütemények.

A borkedvelők pedig jófajta borokat kóstolhatnak. Itt lesz a 2010-es év borásza, Légli Ottó és Somogy Borásza, Pócz József, a badacsonyi Boksay Pincészet, Villányból pedig Tiffán Imre és Gere Tamás pincészete képviselteti magát egy helyi pálinkakészítő mellett.

 

Címkék: péntek, bikini, miénk a város, fesztivál, kaposvár, kis szines