A tavasz beköszönte fontos esemény a kaposvári Corso életében. Az üzletek új árukészlettel várják a vásárlókat, a bevásárlóközpont pedig felkészül a születésnapi rendezvényére. A felpörgetésben számos sztárvendég, különleges ritmusos és dobütemek várják az érdeklődőket.

A két napos ünnepség április 6-án, pénteken 15 órakor veszi kezdetét, ahol a KIÖK szervezésében a Kaposvári Ifjúsági Napok programsorozat ellátogat a bevásárlóközpontba is és este 20 óráig számos fiataloknak szóló program várja az érdeklődőket. A kisebbeket mindkét nap állatsimogató, ugráló labirintus, arcfestés és játékok várják. 13 órától a Vöröskeresztnél lehetőség lesz véradásra, de kitelepül a drogambulancia is, akik a nap folyamán számos figyelemfelkeltő előadást tartanak majd. Ezen a napon bemutatkozik Kaposvár új hírportálja a kaposvarmost.hu, a Compass Egyesület pedig graffitiket készít a hátsó parkolóban. 18 órakor fellép a Bean Cereal zenekar majd 19 órától MC Pita Ramos veszi át a színpadot.

Április 7-én, azok, akik szeretik a szép lányokat, látogasson el Corso Pódium terembe, hiszen 15 órakor kezdetét veszi a IV. Kaposvár Szépe elődöntője. A nap folyamán, a szabadtéri színpadon számos divat- és sportbemutató várja az érdeklődőket, valamint a Pastic Golf Rock Band és az ÜT-M Ütőegyüttes ad koncertet. 19 órakor érkezik az este sztárvendége az X-Faktor első helyezettje: Kocsis Tibor. Fellépése után a rajongóknak lehetőségük lesz beszerezni kedvencük autogramját is. 20 órától a Baraka Együttes csap a dobok közé és ezzel párhuzamosan kezdetéti veszi az éjszakai vásárlás. A Corso Bevásárlóközpont üzletei 20-24 óráig hosszított nyitva tartással és kedvezményekkel várják a vásárlókat.

Címkék: pódium, bevásárló, corso, lányok, központ, kis szines