A lap azt írja: a kétgyermekes anya, aki ismételten magába, a saját világába zárkózott, hónapok óta nem akar tudomást venni az életről. Úgy tűnik, egy kis időre magához tért, legalábbis rájött a menekülhetnék. Évi persze nem jutott messzire, már a kórház előtt elkapták őt, és visszavezették a szobájába.

- Egyszer már próbálkozott szökéssel, talán tavaly valamikor - emlékezett vissza a lap informátora. - Nem tudjuk, mi lehetett az oka annak, hogy megpróbált lelépni. Lehet, hogy az az ismeretlen férfi, akivel nemrég beszélgetett, volt rá ilyen hatással. Most már szinte biztos, hogy a volt barátja járhatott látogatóban, hiszen miért akarna világgá menni, amikor azt sem tudja, mi fán terem az élet? - tette fel a kérdést az informátor, aki úgy véli, ez egy jel arra, hogy nem veszett el a remény.

BB Évi az utóbbi éveket különböző kórházak pszichiátriai osztályán töltötte. Legutóbb tavaly augusztus végén engedték őt ki, amikor is „nappali kórházas lett". Összejött egy férfival, aki szakított vele, így öt hónap normál élet után körülbelül két hónappal ezelőtt megint a régi „szobájában" találta magát.

Forrás: Blikk.hu

Címkék: valóságshow, pszipszichiátria, megszökött, BB Évi, Kaposvár, kis szines