Tíz kaposvári, pécsi illetve villányi jelölt verseng az egyik bank„Civil Karácsony” nyereményjátékában. Az győz, amelyik az itt elérhető Facebook-alkalmazáson a legtöbb voksot gyűjti be.

A szavazókra is várnak nyeremények, a győztes civil szervezet pedig a bank 500 ezer Ft-os adományát kapja. Hogy mire költené, azt már mindegyik induló tudja.

- A Csiky Gergely Színház Nonprofit Kft. (Kaposvár) a következő előadásuk, A Pál utcai fiúk színpadra állítására költené.
- A Vadvirág Alapítvány (Kaposvár) a gyermekek gyógyúszásához medencebérletet, tanuláskönnyítő eszközöket is vásárolna

A pénzintézet igazgatóságának elnöke, Dr. Szalai Zsolt így tájékoztatott: "Folyamatosan pörögnek a szavazatok, nem is hittük volna, hogy ennyi embert tudunk mozgósítani a jó ügy érdekében. Úgy gondolom, sikerült bebizonyítanunk, hogy ezekben a nehéz időkben is össze tudunk fogni és támogatni azokat, akik egész évben értünk vannak."

Szavazni ide kattintva, a játék Facebook-oldalán, december 19-én (hétfő) délig lehet. A voksolók között egy 50 ezer forint egyenlegű Visa Classic bankkártya talál gazdára, továbbá 10 db páros belépő a Kodály Központban december 28-án tartandó Vermes Tímea és barátai koncertre.

Címkék: civil, karácsony, facebook, pénz, kis szines, kaposvár