December 5, 12, és 19-én a felező hétfő keretein belül féláron csobbanhatnak az érdeklődök a teljes fedett- és élményfürdőben, valamint ugyancsak 50% kedvezménnyel válthatnak jegyet az Aqua Fittleszbe. Aki pedig a mozgás és pihenés közben megéhezik, 30% kedvezménnyel fogyaszthat az étteremben.

December 6-án a Télapó is ellátogat a fürdőbe is, ahol meglepetés ajándékokkal kedveskedik a gyerekeknek. A 18 év alatti diákok pedig, mindössze 300 forinttért szórakozhatnak az élményfürdőben. A kicsik eközben kakaót ihatnak és sütit ehetnek az étteremben.

A sikeres éjszakai fürdőzések nyomán egy fergeteges éjszakai retro party várja a fiatalokat és a középkorosztályt, december 10-én este 9 és éjjel 1 óra között. A népszerű slágereket Dj Liink szolgáltatja az éjszaka folyamán. Az éjszakai zenés fürdőzés mellet szaunázás és koktélparty és Latin Aerobic bemutató nyújt kikapcsolódást.

A 18 év alatti fiatalok 500 forintért élményfürdőzhetnek december 10-11-én. 15 és 17 óra között animációs programok, 10-től 16 óráig patchwork foglalkozás várja a kisebbeket. Ezen a két napon a 18 év alatti fiatalok fél áron ehetnek pizzát a fürdő éttermében.

December 13-án mindössze 900 Ft-ért válthatnak jegyet a nyugdíjasok a teljes fedett fürdőbe, valamint az étteremben fogyaszthatnak egy ízletes kávét.

A családoké a főszerep a Virágfürdőben, mely keretein belül a 4 fős családok 4000 Ft-ért, az 5 fős családok 5000 Ft-ért a 6 fős családok pedig 6000 Ft-ért lazíthatnak egész nap a fedett fürdőben. 15-17 óra  között animációs programok várják a kicsiket.

A karácsonyi készülődés során is kell idő a kikapcsolódásra, ehhez nyújt segítséget a karácsonyi fürdőzés december 24-én, mindössze 600 Ft-ért. Az étteremben minden gyermek szaloncukrot kap ajándékba.

A kosárlabda és a víz szerelmesei december 29-én 15 órától a Kaposvári Kosárlabda Klub játékosaival találkozhatnak egy közös fürdőzésre.

Hangolódj a szilveszterre már december 30-án, egy előszilveszteri éjszakai partyval. A zene mellett szauna, koktélparty és latin aerobic bemutató várja az érdeklődőket.

Nézze meg videónkat az egyik éjszakai fürdőpartyról:

 

Címkék: fürdőzés, éjszakai, virágfürdő, kaposvár, kis szines