Csobbanj!
Nyerj jegyet a kaposvári Virágfürdőbe!

04_##_viragfurdo_csgfoto.jpg


Ahogy az elmúlt években is tapasztalhattátok, július 11. és augusztus 21. között minden nap kisorsolunk egy darab napi belépőjegyet azok között, akik helyesen válaszolnak az általunk feltett kérdésekre!

A válaszokat a nevetekkel, a címetekkel és a telefonszámotokkal együtt küldjétek el a jatek(kukac)kapos.hu e-mail címre. A tárgy mezőbe írjátok oda Virágfürdő játék 2011.

Ezek bármelyikének elmulasztása esetén nem szerepelhetsz a sorsolásban!

Kérjük, egy-egy játékos ne küldje el a megfejtést több tucat e-mail címről. Teljesen felesleges, a játék egész nyáron tart, mindenkinek van esélye nyerni.
Továbbá a csoportos jegyátvételt sem toleráljuk: „- Majd elviszem a szomszédét, mert ő is nyert, meg a barátomét, meg a barátnőmét, meg a kutyámét, stb...”

Ugye, igazán nem nagy kérés, hogy kulturált hozzáállást tanúsítsatok a játék során. Természetesen ezt ne vegye mindenki magára, mert szerencsére a többség betartotta és betartja a szabályokat! Köszönjük!


A Virágfürdőben rengeteg medence és csúszda várja a csobbanni vágyókat! A szabadtéri élményfürdő óriás medencéje 46 féle látványelemmel üzemel!

Például:
- Barlang élményelemek
- Sodrófolyosó
- Anaconda csúszda
- Barlang csúszda
- Nyakzuhany
- stb.

Részletek a www.viragfurdo.hu oldalon.

Játssz és nyerj jegyet!

 

A kérdéseket és a nyertesek névsorát megtaláljátok itt!

Címkék: napi jegy, Virágfürdő, KaposPont, belépő, játék, kis szines