A hirtelen lezúduló csapadék szinte folyót varázsolt az utcákból. A vasútállomás környékén is hömpölygött a víz, az autók alig tudtak haladni.

 


Kattints a galériáért! (Fotók: Ligeti Béla)Kattints a galériáért! (Fotók: Ligeti Béla)Kattints a galériáért! (Fotók: Ligeti Béla)Kattints a galériáért! (Fotók: Ligeti Béla)Kattints a galériáért! (Fotók: Ligeti Béla)Kattints a galériáért! (Fotók: Ligeti Béla)Kattints a galériáért! (Fotók: Ligeti Béla)Kattints a galériáért! (Fotók: Ligeti Béla)
Kattints a galériáért! (Fotók: Ligeti Béla)
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

 

Komolyabb kárról nem kaptunk jelentést. Amilyen gyorsan jött a zivatar, olyan gyorsan el is vonult, nem sokkal később már a nap is kisütött.

 

Szombaton a péntekihez hasonlóan hűvös reggelünk lesz, és napközben sem emelkedik a hőmérséklet 18-19 fok fölé. Egész nap záporok, zivatarok várhatók. Vasárnap szintén zivatarok tarkítják a napot. A Balaton környékén is borult, esős nap vár ránk, 20 fokos csúcshőmérséklettel.

 

Hétfőn sem javul időjárásunk, és rossz hír, hogy még napokig nem is fog. Jó hír viszont, hogy ebben az esős időben jelentősen csökken a pollenszennyezés.

Címkék: özönvíz, eső, csapadék, zivatar, időjárás, kis szines