lovas1

Hirtelen ötlettől vezérelve Horváth Alexandra gépre pattant és célba vette Németország egyik nagyvárosát Frankfurtot. A Kaposvár Szépe 2010 cím birtokosa eddig a középiskolában angolt tanult, így most meg kell bírkóznia a német nyelvvel. - Nincsen probléma, mert van segítségem, de most minden időmet a nyelvtanulás veszi el. Ha az ember kedves, akkor könnyen be tud illeszkedni, úgy mint bárhol a világon - mesélte Alexandra.

A fiatal kaposvári lánynak tavasztól lesznek fotómodell munkái is. Addig bébiszitterkedik, és a tervei szerint még egy lovardában is segít, mint lógondozó-lóápló. - Egy magyar modellügynökségnek szóltam, hogy kimegyek külföldre és ők elküldték a képeim az itteni cégnek. Azt ígérték, hogy megkeresnek majd, de be kell mennem személyesen is, csak a karácsony alatt felszedett kilókat előtte el kell tűntetem - folytatta Alexandra.

A Miss Hungary döntőse egy Kaposvárhoz képest kisebb városban él, Frankfurt mellett ismerősöknél. Elmondása szerint nagyon fejlett település. - Szórakozási lehetőség rengeteg van, már Frankfurtban kinéztünk egy club-ot, amit hamarosan célba is veszünk.

lovas2

Alexandra elsősorban anyagiakban szeretne megerősödni, hogy elérje a célját. - Az álmomról nem mondtam le, vagyis, hogy lovasterapeuta legyek. Egy tanfolyam nagyon sok pénzbe kerül. Mindenképpen abban a szakmában szeretnék dolgozni a késöbbiekben, azért is jöttem ki, az elsődleges cél ez volt - tette hozzá Alexandra.

lovas3

A szépségkirálynő elmesélte, hogy áprilisban hazalátogat, de  addig is az interneten keresztül tartja a kapcsolatot barátaival, ismerőseivel. A fenti képeken látható állatai viszont nagyon hiányoznak neki, amiket csak képen láthat.

Címkék: Horváth Alexandra, szépségkirálynő, Miss Hungary, kis szines, Kaposvár