Az egyik legnézettebb videó volt, de más leggel is büszkélkedhet: az oldal történelmének leghosszabb kommentjét írták hozzá. A kocsis.tamas felhasználónevű olvasónk 1385 szóban, vagyis 8893 betűvel fejezte ki véleményét. Ez a videó nem más mint a Jobbikos kacérkodás az MSZP-és lánnyal. Lehet, hogy egymásra talált a két fiatal az esemény után, de az is lehet, hogy nem. Ki tudja? Ha felismernék magukat a fiatalok, és elmesélnék a találkozásuk utóéletét, írjanak e-mail címünkre.

A videót és a hozzá tartozó kommentet ITT újra megnézhetik.

Megkeresésünkre jelentkezett a videóban szereplő srác és kérte, hogy tegyük közzé az írását. Az ominózus ügyet kicsit másképp látja az idő múlásával. Lent a keretben elolvashatják a levelét.

Az év legnagyobb durranása volt az áprilisban tartott KaposPontos buli. A szigorúan zártkörű rendezvényen több százan vettek részt, de csakis azok, akik játszottak és nyertek a KaposPonttal.

A fergeteges bulin készült videót újra megtekinthetik.

 

Én lennék az a személy aki a Jobbikos kacérkodás az MSZP-és lánnyal című videóban szerepel. Nagy Magyarországos pulóverben. Az Mszp gyűlésre azért mentem el, mert kíváncsi voltam arra, hogy milyen lehet egy ilyen szoci gyűlés. Nos nem terveztem, hogy bármiféle tv műsorba bekerüljek, de mégis sikerült. Bár hidegen hagy. Illetve hagyna, ha nem szembesültem volna durva csúsztatásokkal a Kapos Tv részéről. Mivel engem megkeresett ott a helyszínen a kollégájuk: szemüveges, laza, nagypapa sapkás "srác", akit már látásból ismertem, és beszélőviszonyban voltunk, beleegyeztem abba, hogy felvegyék amint bemegyek a lakossági fórumra (azt hiszem az volt), és elmondtam kamerába a véleményemet. Amikor pár nappal később megnéztem azt a videót amit Önök - illetve az említett kollégájuk- vágtak össze, kicsit megdöbbentem. Márpedig azért, mert én a fórum vége fele kis idő után távoztam a helyszínről, és nemhogy nem rajzoltam semmit annak a hölgyeménynek, de mégcsak egy szót se beszéltünk. Mint mondtam, nem egy az eszménk. Durva hazugságnak tartom, és sértőnek, hogy úgy állított be engem a kollégájuk, mintha én adtam volna neki azt a bizonyos rajzot. Még egyszer mondom, ez nem igaz. Nem foglalkoztam különösebben az esettel, egy hozzásólásban már leírtam röviden, amit itt is most írok, és részemről ennyi volt. Azonban most megint azt olvasom a weblapukon, hogy írjon vissza a két fiatal, hogy összejöttek vagy sem. Szerintem teljesen jogosan vagyok felháborodva ezen a cikkükön. A történethez hozzá tartozik az is, hogy miután a történtek után találkoztam a Sétáló utcán kollégájukkal, számon kértem tőle a hazugságokat, amiket a videó végén állítottak. Ő egy vigyorral válaszolt, és nem szó szerint, de valami ilyesmit mondott , hogy színesebbé tettük kicsit a történetet, bocsi. Mivel nem szeretnék tovább a történettel foglalkozni, azt szeretném, ha ez a kollégájuk először is bocsánatot kérne tőlem, ha úgy érzi, hogy ezt neki meg kell tennie, ha nem teszi az se baj. Mindenki a saját lelkiismeretével számol el. De amihez ragaszkodok, az az, hogy a kapos.hu-n egy jól látható helyen jelenítsék meg vagy ezt a levelemet, vagy írják le rövidebben a tényeket.

Címkék: KaposPont, MSZP, Jobbik, buli, Kaposvár, kis szines