A tavalyi adományozás néhány meghitt pillanata. 24 családnak varázsoltunk mosolyt az arcára. Idén már 18 cég, egyesület fogott össze. Köztük a tűzoltók is.

Nekünk már pár éve volt egy ilyen kezdeményezésünk, hogy karácsonykor gyűjtést szerveztünk különböző intézményeknek, gyerek otthonoknak, anyaotthonoknak és úgy gondoltuk, hogy egy ilyen kezdeményezés mellé oda kéne állnunk - mondta el Árok Kornél, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének elnöke.

A kaposvári tűzoltók éppen egy felajánlott konyhaszekrényt segítenek szállítani.
- A tűzoltóság egy eleve olyan szervezet ami azért született, illetve azért működik, hogy az embereknek az állampolgároknak segítsen - tette hozzá Gulyás László a Kaposvári Tűzoltóság parancsnoka.

A kaposvári Videoton is ott van az egyik legnagyobb felajánló között.
- Nagyon sokféle olyan terméket állítunk elő, amit a háztartásokban lehet hasznosítani, ezért úgy gondoljuk, hogy évente minden év végén adunk ajándékot azoknak akiknek erre nem tellene - mondta el Gerber András, a Videoton Elektro-Plast Kft. igazgatója.

Még soha nem volt ennyi rászoruló. Szabó Kinga, a Kapos Televízió főszerkesztője elmondta: idén 26 család több mint 40 gyermekén segít a Kapos Televízió és már szépen gyűlnek az adományok.

Még várjuk a felajánlásokat. Főként élelmiszerre van szükség. De használt vagy új centrifugára, mosógépre, és televízióra is várnak a családok. Az adományokat december 8-ig adhatják le a Corso bevásárlóközpont Infopontjában, hétfőtől szombatig.

Címkék: szerezzünk örömet, Videoton, gyűjtés, tűzoltók, adomány, kis szines