kristóf leukemia

A Honvéd utcai iskola tele van ragasztva a jótékonysági estről szóló felhívásokkal. Mindenki segített, hogy a plakátok a városba mindenhova eljussanak.

- Hát mikor meghallottuk, hogy a Kristóf beteg, hát először nagyon váratlanul ért minket, nem is esett jól, mindjárt segíteni akartunk neki - mondta el Jakab Gabriella a kaposvári Honvéd utcai tagiskola tanulója.

Kristóf bár közben magántanuló lett, amikor csak teheti, bejár az iskolába. Csendes fiú, nem akart nekünk nyilatkozni. A barátaival nemcsak itt találkozik.Tolnai Bence elmondta: nagyon szeretnek együtt horgászni a Desedán. Hozzátette: nagyon szeret a Kristóf motorozni, egy csomó trükköket tud.

Kristóf osztályfőnöke szerint a baj nagyon összekovácsolta a társaságot. A jótékonysági estre azért van szükség, mert Kristófnak egy steril szobát alakítanak ki otthonukban, ami sok pénzbe kerül. A csontvelőátültetés után lesz rá szükség. Kereséné Riez Andrea Kristóf osztályfőnöke elmondta: remélik sikerül donort találni Kristófnak itthon, de ha nem akkor külföldre indulnak, az ottani külföldi kórházi kezeléshez pedig sok pénzre van szükség.

Zámbó Krisztián is fellép majd a november 12-i rendezvényen a Sportcsarnokban. A szülői munkaközösség összefogott a jó műsor érdekében. Hádingerné Harnos Ildikó, a Szülői Munkaközösség tagja elmondta: valamennyi résztvevő teljesen ingyenesen vállalta a fellépést, semmilyen ellenszolgáltatást nem kérnek érte.

- A szülői munkaközösség több tagjának ismerősei, barátai, illetve személyes kapcsolatai révén sikerült összehozni egy igen jónak ígérkező, magas színvonalú műsort - tette hozzá.

Még a Megasztárból is jönnek fellépők, például a Street nevű együttes, de több kaposvári produkció is lesz.

Címkék: osztálytárs, jótékonysági műsor, Kristóf, donor, gyűjtés, kis szines