A Miss Balaton Fővárosa Szépségverseny augusztus 7-én harmadik alkalommal került megrendezésre a magyar "tenger" egyik csodálatos városában, Keszthelyen.

Az idei megmérettetésen is felvonultak az ország legszebb lányai. A döntőbe jutott tíz hölgyre kemény munka várt. Fel kellett készülniük a bemutatkozásra. A gálaműsoron háromféle öltözetben kellett fellépniük a zsűri előtt: mindennapos viseletben, fürdőruhában és estélyi, vagy koktél ruhában.

A döntőbe jutott egy somogyi hölgy is Horváth Alexandra, aki már rutinos versenyzőnek számít. - A Miss Balaton Fővárosa Szépségverseny már az ötödik versenyem volt. Most a második udvarhölgy címet nyertem el - mondta el kérdésünkre Alexandra. - Nagyon örülök, hogy Somogy megyét és Kaposvárt képviselhettem - folytatta a Alexandra.

A döntős lányok között barátság is szövődött. A rossz idő ellenére felforrósodott a hangulat amikor a lányok bikiniben vonultak ki a szabadtéri színpadra.

Alexandra szeme előtt most csak egy dolog lebeg: kaposvári szépségkirálynőként bejutott a Miss Hungary elődöntőjébe, amit augusztus 22-én rendeznek meg Siófokon. - Egy modell ismerősöm segít a felkészülésben, hogy minél jobban szerepeljek - tette hozzá a fiatal hölgy.

Minden bizonnyal nem az utolsó verseny lesz, amin Alexandrát láthatjuk.

Fotó: Boczek Nikolett királynő (középen), Bede Barbara első udvarhölgy (balra), Horváth Alexandra második udvarhölgy (jobbra).

missbalatonfovarosa

Címkék: Miss Balaton Fővárosa, Horváth Alexandra, Miss Hungary, kis szines