adáshiba

Évtizedek óta láthatja a közönség Bódogék történetét. Ez a színész gárda így együtt viszont még alig féltucatszor játszotta. Az előadás előtti utolsó percekig próbáltak. A darabban két kaposvári színész is szerepel. Karalyos Gábor és Kiss Péter Balázs. Ő Imrust játssza, a család fiát, aki azt szeretné elérni, hogy a család a hétköznapi csodákat is észrevegye.

- A legfontosabb üzenete az, hogy az emberek, ahogy ennél az esti vacsoránál is folyamatosan elbeszélnek egymás mellett, nem veszik észre az apró kis csodákat, szépségeket az életben, és teljesen jelentéktelen dolgok kötik le őket - mondta Kiss Péter Balázs színművész.

Mint például a televízió. A történet 1969-ben játszódik egy család nappalijában. Egy születésnapra jönnek össze, ennek ellenére a készülékről szól minden. Az adáshiba ma is ugyanolyan aktuális, mint amikor íródott.

- Én a koromnál fogva láttam azt az előadást, és akkor is nagyon érdekes volt, megfogott és ez egy találkozás a szereppel, kicsit féltem is tőle, mert az én szerepemet Páger Antal játszotta - mondta Szacsvay László színművész. Az előadásnak csütörtökön Szentjakabon is sikere volt.

Címkék: Szacsvay László, Kiss Péter, Szentjakab, kis szines