akos

Egy egész hétvégén keresztül Ákos lesz a Coke Club programjának főszereplője. Július 9-én, pénteken este fél kilenctől Lévai Balázs Dob+Basszus Live című színpadi talkshowja jelentkezik Balaton-parti különkiadással. Hazánk egyik legnépszerűbb zenésze 22 éves pályafutásáról, dalainak születéséről, a költészet iránti szeretetéről és sok-sok más izgalmas témáról beszél majd az este folyamán.

Vendégként jelen lesz Harcsa Veronika és Kentaur, sor kerül egy speciális duettre, Mucsi Zoltán és Scherer Péter, azaz Zoli és Peti oknyomozó riporterként jelennek meg, egy sommelier pedig megmondja, melyik Ákos dalhoz milyen bort illik fogyasztani. További meglepetésekre is számíthatnak a Dob+Basszus Live nézői a Coke Club-ban, ahol az este folyamán természetesen maga Ákos is eljátszik néhány számot.

A 2010-ben immár harmadszor kerül megrendezésre az MTV Icon koncertsorozat, amely során esténként tizenkét népszerű előadó játssza el a magyar könnyűzene legnagyobb ikonjainak legendás dalait a siófoki Coke Club-ban.

Július 10-én, szombaton este kilenctől Ákos előtt tiszteleg a hazai zenésztársadalom. Új köntösben, olykor meglepő változatban csendülnek majd fel az olyan népszerű slágerek, mint az Indiántánc, a Helló vagy a Keresem az utam.

A koncerten fellép Ákos régi barátja és zenésztársa, Jamie Winchester, aki angolul énekli majd a Keresem az utam című slágert, Ferenczi György és a Rackajam, valamint a Bársony Bálint & Juhász Gábor Jazz Quartett is. A legifjabb titánok közül itt lesz a Bocskor Bíborkával felálló Magashegyi Underground, a Turbo, a The Moog, az elektronikus hangzásban utazó Compact Disco és az Anti Fitness Club.

Eszenyi Enikő, a Vígszínház igazgatója Darvas Ferenc zongorakíséretével készül az estére. Sebestyén Márta, aki már a japán császár és Erzsébet királynő előtt is fellépett, ezúttal a Balaton partján hallatja gyönyörű hangját, a keményebb megszólalásért pedig a Road vállal garanciát. Akik még nem hallottak Ákos slágert rap stílusban, azok semmiképp ne hagyják ki a veszprémi Hősök által előadandó két dalt, amelyek közül az egyik mi más lehetne, mint az Ikon?

A koncert ingyenes és élőben kizárólag a Coke Club-ban szólal meg egyetlen egyszer, televízióban felvételről csak az MTV-n látható. Olyan szokatlan együttműködések és egyedi előadások várhatók, amelyekről még sokáig mesélhet majd, akinek lesz szerencséje személyesen is végighallgatni a produkciókat.

Címkék: Bársony Bálint, Road, Scherer Péter, The Moog, Kentaur, Darvas Ferenc, Bocskor Bíborka, Juhász Gábor Jazz Quartett, MTV, Jamie Winchester, Mucsi Zoltán, Hősök, Dob+Basszus, Harcsa Veronika, Rackajam, Turbo, Magashegyi Underground, Compact Disco, Ferenczi György, Anti Fitness Club, Sebestyén Márta, Lévai Balázs, Icon, Ákos, Coke Club, kis szines