Húsz éves a Kapos TV

December közepén mutatták be a Vissza Kaposvárra című filmet. Nyolc dvd-nyi nyersanyagból kellett válogatniuk az alkotóknak. A Kapos Televízió stábja a 60-70-es évek felvételeiből készítette a retro mozit.

Ez csak egy kis része annak a megemlékezésnek, amivel a tévé 20. születésnapját ünnepli. A Kossuth Lajos utcai székházban például élő kiállítást láthatnak egykori műszaki cikkekből.
Természetesen a játék sem maradhatott el. A kapos.hu internetes oldalon 20 kérdésre kellett válaszolni a Kapos Televízió történetéből. Több ezren vettek részt a játékban. A két fődíjat szerdán vették át a nyertesek.
Farkas Lászlóék két óriási ajándékcsomagot kaptak. A fődíjat pedig egy kaposvári szerencsés házaspár vihette haza. Öt éve már nyertek tőlünk egy görög nyaralást.
Most egy ajándékutalványt nyertek, amely két fő részére szól a Zalakarosi Termálhotel és Aqualandba.
A nyertesek a Kapos Televízión kívül az internetes oldalt is gyakran nézik. A kis helyi tévé mára már Somogy legnagyobb sugárzó televíziójává nőtte ki magát. A kaposváriak 85 százaléka innen tájékozódik a megye híreiről.
- Ez a kis televízióműhely az elmúlt 20 évben olyan személyiségeket adott a magyar televíziózásnak, akikre méltán lehetünk büszkék - fogalmazott Katona József, a Kapos Televízió ügyvezető igazgatója. - Olyan alkotásokat, filmeket hozott létre, amelyek értékeket őriznek meg itt, Kaposváron és Somogyban, és a nézők visszajelzései szerint ők ezt értékelik is.
A születésnap ünneplése jövőre is folyatódik. Január kilencedikén egykori Kapos tévésekkel is beszélgetünk délutáni műsorunkban.

Címkék: Kapos TV, kis szines