A Balaton felől érkező kisteherautó szinte robbanásszerűen csapódott bele a vele szembe haladó kamionba, sofőrje a helyszínen szörnyethalt. Az egyik szemtanútól megtudtuk, hogy elkerülhetetlen volt az ütközés, mivel a furgont vezető 27 éves budapesti férfi már 20-30 méteren kereszül kisodródva csúszott járművével a kamion felé.

Az eset miatt a helyszínt lezárták, a rendőrök az út teljes szélességében helyszíneltek. A roncstól még 15-20 méter távolságban is körös-körül megtalálhatóak voltak a gépkocsi szétszóródott maradványai.

Az ütközés során könnyebben sérült meg a kamion vezetője, aki kocsijával a becsapódás után árokba sodródott, mellkasi zúzódásokat szenvedett, életét a biztonsági öve mentette meg.

A helyszínen feltorlódott kocsisorban állók közül ketten szintén balesetet szenvedtek, mivel egy kamion nem tudott idejében megállni és beleszaladt az előtte álló személyautóba. Ők is csak könnyebben sérültek meg.

A helyszínlés sokáig tartott és annak végeztével a műszaki mentés miatt csak félpályán engedték a forgalmat. A mentésben a kaposvári tűzoltók segédkeztek.

Címkék: kis szines