A reggeli órákban átszakította a szalagkorlátot, lehajtott az útról és az árokban állt meg egy személyautó Gamás közelében.

A balatonboglári önkormányzati és a látrányi önkéntes tűzoltók végezték a műszaki mentést a balesetnél, a jármű vezetőjének sérüléseit a mentők a helyszínen ellátták. 

Délelőtt egy árokba hajtott gépkocsi mentéséhez vonultak a siófoki hivatásos tűzoltók, amely Balatonendréd és Lulla között borult a tetejére. A járműben csak a sofőr utazott, akit a mentők kórházba szállítottak.

Az út melletti fák közé hajtott egy személyautó csütörtökön a déli órákban, Somogyvárnál. A jármű felborult.

A marcali hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik kerekeire állították a gépkocsit, áramtalanították azt és megszüntették az üzemanyag szivárgását. Az egységeknek néhány fát ki kellett vágniuk, hogy a jármű mentését elvégezhessék. A személyautó vezetőjét a mentők kórházba szállították. 

Kéthely külterületén pedig egymástól mintegy száz méterre ütközött össze több autó is csütörtökön este.

Az egyik karambol során két gépkocsi, a másik ütközésnél három autó szaladt egymásba. Két jármű az árokba csapódott, ezeket a marcali hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd segítettek az autómentőnek a gépkocsikat kiemelni a fák közül. Az autókban összesen kilencen utaztak, az eset során senki sem sérült meg. 

(a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei)

Címkék: Somogyvár, Gamás, sérül, Balatonendréd, Kéthely, árok, karambol, baleset, kék hírek